Latvijas Universitāte (LU) aicina skolēnus, vecākus, skolu vadības pārstāvjus un ikvienu citu, kurš lepojas ar bioloģijas, fizikas, ķīmijas, matemātikas un ekonomikas skolotājiem, izvirzīt tos „Ekselences balvai”

Aicinām “Ekselences balvai” izvirzīt bioloģijas, fizikas, ķīmijas, matemātikas un ekonomikas skolotājus! Labākie balvas pretendenti saņems uzņēmēju sarūpētu naudas balvu 1400 eiro apjomā.

 

„Ekselences balva” ir pasākums, kas visā Latvijā palīdz atklāt to, cik daudz ir patiesi izcilu skolotāju, kuri spēj ieinteresēt mācīties, vada mūsdienīgas un aizraujošas stundas un palīdz katram skolēnam sasniegt labākos rezultātus.

Lai izvirzītu skolotāju „Ekselences balvai”, līdz 18. janvārim jāaizpilda elektroniskais pieteikums: ej.uz/ekselencesbalva2018, īsi aprakstot, kāpēc tieši šis skolotājs ir pelnījis saņemt balvu.

Pēc e-pieteikuma iesniegšanas organizatori skolu vadību aicinās sniegt rekomendāciju izvirzītajam skolotājam, bet skolotāju pašu – iesniegt savu CV. 

Labākie pretendenti februārī tiksies klātienes kārtā – finālā, kurā modelēs un vadīs mācību stundu skolēniem, demonstrējot savu pieeju ar efektīviem, produktīviem, radošiem paņēmieniem, un savstarpēji apmainīsies ar inovatīvām idejām, vērodami citu pretendentu veikumu. Dienas noslēgumā notiks svinīga apbalvošanas ceremonija.

1400 eiro katram balvas ieguvējam nodrošinās Latvijas Elektrotehnikas un elektronikas rūpniecības asociācija, Latvijas Ķīmijas un farmācijas uzņēmēju asociācija, AS „Swedbank”, AS „Latvijas valsts meži”, "Accenture Latvijas filiāle".

Pasākumu „Ekselences balva” organizē Latvijas Universitātes (LU) Starpnozaru izglītības inovāciju centrs sadarbībā ar LU Fondu un Valsts izglītības satura centru.

 

„Ekselences balvas” nolikums. 

„Ekselences balvas” 2017 gada atskats.

Dalīties