Bez kā tu nevari iedomāties savu ikdienu? Bez kā nedarbojas ierīces, nedeg gaisma un nebrauc tramvajs? ... Tieši tā - tā ir ELEKTRĪBA! Radīsim unikālu alternatīvās enerģijas iegūšanas objektu! Protams neizpaliks spēles, sportiskas aktivitātes un radoši brīži.

"Prātnieku laboratorija" organizē dienas nometni 3. - 5.klašu skolēniem no 13. līdz 17. augustam ar kopējo tēmu elektrība! Katru dienu nometnes dalībniekiem būs iespēja strādāt dažādās darbnīcās, aktīvi atpūsties un attīstīt kādu savu talantu, kā arī doties izpētes braucienā ārpus laboratorijas sienām. Dienas nometnes laiki: 9:00 - 17:00. Atrašanās vieta: Zeļļu iela 23, Rīga LU fizikas un matemātikas fakultātes telpās. Nometnes dalības maksa:
Piesakoties līdz 17.jūnijam: 100EUR *Cenā iekļauta dalība nometnē 5 darba dienām, 2 ēdienreizes dienā (pusdienas un launags), ekspedīcijas izmaksas, materiāli nodarbībām.
PIETEIKŠANĀS ANKETA: ej.uz/pl_nometne18 Papildus informācijai: E-pasts: marta.mikite@gmail.com Tālrunis: 26569624 Marta Mikīte (PL nometnes vadītājā)  #uzdrīksties #domā #radi #LU

Dalīties