Kursi paredzēti dažādu pašvaldību sākumskolas pedagogiem (līderiem), kuri ir ieinteresēti ne tikai savā, bet arī kolēģu profesionālajā attīstībā, un ir to apliecinājuši, iepriekš iesaistoties uz līdzīgu mērķi virzītās mācībās, strādājot ar citiem kolēģiem kā metodisko apvienību (komisiju), profesionālās pilnveides nodarbību u.c. vadītāji, un starp kuru rakstura īpašībām ir tolerance, spēja dot un pieņemt atgriezenisko saiti, uzklausīt atšķirīgus viedokļus, sadarboties.

Pēc nodarbību apguves dalībnieks būs:

  • paplašinājis izpratni par to, kādā mācīšanās procesā iespējamais rezultāts ir skolēna kompetences un kā atšķirt dziļu mācīšanos no virspusējas, efektīvu mācību stundu no neefektīvas,
  • apguvis pamatprasmes atgriezeniskās saites došanai kolēģiem viņu profesionālās prakses uzlabošanai,
  • izvērtējis pašrefleksijas prasmes mācību procesa analīzē.

Kursu ietvaros notiks tiešsaistes nodarbības, klātienes mācības ar praktisku darbošanos, modelēšanu, savas pieredzes un darbības izvērtēšanu, ko papildinās patstāvīgo darbu veikšana e-vidē (sekojot informācijai par ārkārtas situāciju valstī).

Pieteikšanās kursiem līdz 8. martam (ieskaitot).

Kursi ir bezmaksas, sadarbībā ar Valsts izglītības satura centru. 

Pirmā tiešsaistes nodarbība 24.03.2021. un klātienes mācības plānotas sākot ar augusta mēnesi.

 

Pieteikuma anketā lūgums norādīt savu mobilā telefona numuru (neizmantot +371), jo tas būs arī Jūsu identitātes numurs, lai kursa ietvaros pēc nepieciešamības ar Jums varētu sazināties.

Reģistrācijas anketahttps://lusiic.lv/fm/mac_konsultanti_sakumskola_2021/

Lūgums, aizpildot pieteikuma formu, norādīt korektus personas datus (vārds, uzvārds, mobilā telefona numurs un e-pasts)!

Aizpildot pieteikuma formu, Jūs piekrītat savu anketā norādīto personas datu apstrādei profesionālās pilnveides kursiem. Jūsu personas dati tiks izmantoti profesionālās pilnveides kursu nodrošināšanai, saziņas nodrošināšanai un apliecības izsniegšanai. Ja jums rodas jebkādi jautājumi par personas datu apstrādi, lūdzu, sazinieties ar LU personas datu aizsardzības speciālistiem, rakstot uz e-pastu: datu.specialisti@lu.lv.

 

LŪDZAM SEKOT LĪDZI INFORMĀCIJAI SAVĀ E-PASTĀ PAR KURSU NORISES LAIKIEM, DATUMIEM UN CITĀM AKTUALITĀTĒM KURSU IETVAROS!

 

Pēc sekmīgas kursu programmas apguves dalībnieki saņems Valsts izglītības satura centra apliecību.

 

Papildus informācijai par kursiem

Dace Rūtiņa - profesionālās pilnveides kursu koordinatore

Dalīties