“Izglītības pārvaldes loma mācīšanās lietpratībai ieviešanā”, 12 stundas

Kursi paredzēti izglītības pārvalžu vadītājiem vai izglītības speciālistiem jaunizveidoto pašvaldību izglītības pārvaldēs.

Pēc nodarbību apguves dalībnieks būs:
•    pilnveidojis kompetenci par skolas komandas efektīvu darbu pārmaiņu ieviešanai, sadarbību ar izglītības iestāžu vadītājiem, jomu koordinatoriem un konsultantiem atbalsta pasākumu veidošanā;
•    paplašinājis izpratni par datu pratības lomu efektīva mācību procesa veidošanā, efektīvu atbalstu pedagogiem.

Pieteikuma anketā lūgums norādīt savu mobilā telefona numuru, neizmantojot +371, jo tas būs arī Jūsu identitātes numurs, lai kursu ietvaros, pēc nepieciešamības, ar Jums varētu sazināties.

Lūgums, aizpildot pieteikuma formu, norādīt korektus personas datus (vārds, uzvārds, mobilā telefona numurs un e-pasts).


Pieteikšanās kursiem līdz 20. septembrim (ieskaitot). Pieteikumus izvērtēsim un atbildi sniegsim līdz 24. septembrim. Pieteikšanās anketa: https://lusiic.lv/fm/Izglitibas-parvaldes-2021/

Kursi ir bezmaksas, sadarbībā ar Valsts izglītības satura centru. 


Nodarbības notiks klātienē 29. septembrī un 29. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 14.00. Norises vieta: Rīgā, Rīgas Izglītības un informatīvi metodiskā centra telpās (RIIMC), Kaņiera ielā 15.  Dalība klātienes nodarbībās, uzrādot derīgu Covid19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu.


LŪDZAM SEKOT LĪDZI INFORMĀCIJAI SAVĀ E-PASTĀ PAR KURSU NORISES LAIKIEM, DATUMIEM UN CITĀM AKTUALITĀTĒM KURSU IETVAROS!


Pēc sekmīgas kursu programmas apguves dalībnieki saņems Valsts izglītības satura centra apliecību.


Aizpildot pieteikuma formu, Jūs piekrītat savu anketā norādīto personas datu apstrādei profesionālās pilnveides kursiem. Jūsu personas dati tiks izmantoti profesionālās pilnveides kursu nodrošināšanai, saziņas nodrošināšanai un apliecības izsniegšanai. Ja jums rodas jebkādi jautājumi par personas datu apstrādi, lūdzu, sazinieties ar LU personas datu aizsardzības speciālistiem, rakstot uz e-pastu: datu.specialisti@lu.lv.


Papildus informācijai par kursiem
Dace Rūtiņa - profesionālās pilnveides kursu koordinatore

E-pasts: dace.rutina@lu.lv
Telefons: 29 145 697

Dalīties