LU Starpnozaru izglītības inovāciju centrs kopā ar AS “Latvijas valsts meži” aicina 8.–9. klašu bioloģijas un ģeogrāfijas skolotājus, dabaszinātņu jomas koordinatorus uz tiešsaistes kursiem 11. februārī no plkst. 14.00–16.00 par jauno digitālo pētījumu spēli “Mežotājs”, kas veidota atbilstoši “Skola 2030” dabaszinātņu mācību programmai un paredz digitālās vides sasaisti ar reāliem lauka pētījumiem. 

Kursi ir bez maksas, dalībnieku skaits ierobežots. Kursu dalībnieki saņems 12 stundu kursu apliecību pēc mājasdarba veikšanas – digitālās spēles “Mežotājs” aprobācijas kopā ar skolēniem. Kursu programma pielikumā. Pieteikšanās kursiem līdz 1. februārim vietnē www.lvm.lv/talakizglitiba, spēle “Mežotājs” atrodama šeit: https://mezotajs.lv.


Visām 8. – 9. klasēm, kas šajā mācību gadā piedalījušās spēlē “Mežotājs”, ir iespēja līdz 20. aprīlim piedalīties sacensībās par labākajiem digitālajiem un lauka pētījumiem, iegūstot vērtīgas balvas! Sacensību nolikums pielikumā un papildu informācija https://mezotajs.lv/petnieciska-spele.

 


 

Dalīties