Sākas 2022 STEM Discovery Campaign Eiropas skolotāju tīklojuma Scientix ietvaros.


No 2022. gada 1. februāra līdz 30. aprīlim Eiropas skolotāju tīklojums Scientix organizē kopīgu, starptautisku iniciatīvu, kas aicina skolas, universitātes, bibliotēkas, kā arī jauniešu un citas organizācijas visā Eiropā un pasaulē likt akcentu uz karjeru un studijām zinātnes, tehnoloģiju, inženierzinātņu un matemātikas jomā (STEM).


Šī gada kampaņas tēma ir “STEM ikvienam”.


Aicinām ikvienu iesaistīties 2022. gada STEM kampaņā, organizēt aktivitātes, kas palielina izpratni un padara STEM pieejamāku ikvienam, un iekļaut tās atklāšanas kampaņas kartē, kļūstot par partneriem un piedaloties Scientix organizētos konkursos, kā arī citos tiešsaistes pasākumos.

Vairāk informācijas vietnē: http://www.scientix.eu/events/campaigns/sdc22/

 

 

 

                                                                                          

The work presented on this website has received funding from the European Union’s H2020 research and innovation programme – project Scientix 4 (Grant agreement N. 101000063), coordinated by European Schoolnet (EUN). The content of the website is the sole responsibility of the organiser and it does not represent the opinion of the European Commission (EC), and the EC is not responsible for any use that might be made of information contained.

Dalīties