Vebināri aprīlī nosrisināsies ZOOM platformā!

 
  • 19. aprīlī plkst. 16.00-17.00 Kā palīdzēt skolēnam risināt situāciju uzdevumus un mācīt veidot shematisku zīmējumu? (sākumskolas matemātika) Vada LU SIIC vadošā pētniece Ilze France.
  • 19. aprīlī plkst. 18.00-19.00 Kā organizēt āra nodarbības dabaszinībās? (sākumskolas dabaszinības) Vada LU SIIC eksperte Ilze Cīrule
  • 19. aprīlī plkst. 18.00-19.00 Dabaszinības, inženierzinības un fizika- kā pēctecīgi veidojam skolēnam dabaszinātnisko izpratni. Vada LU SIIC eksperts Uldis Dzērve

 

 

Vebināru norise tiek nodrošināta ar projekta "Scientix4" atbalstu. Projektu īsteno Latvijas Universitātes Starpnozaru izglītības inovāciju centrs kā Scientix Nacionālais kontaktpunkts Latvijā, Pētījumu un inovāciju programmas HORIZON 2020 ietvaros.

Lai ātrāk un ērtāk uzzinātu par aktuālajiem vebināriem, iesakām piesekot LU SIIC Facebook lapai: https://www.facebook.com/SIIC.LU.

Notikušo vebināru ierakstus ir iespējams noskatīties: https://www.siic.lu.lv/resursi/metodisko-ideju-laboratorijas-vebinari/vebinaru-ieraksti/.

 

 

Dalīties