Turpinās pilnveidotā mācību satura un pieejas ieviešana praksē, tāpēc kursu programma paredzēta pedagogiem, kuri uzsāk tās īstenošanu 4. klasē vai turpina to darīt 5. un 6. klasē dabaszinātņu, matemātikas, sociālajā un pilsoniskajā jomā.

Dabaszinātņu un matemātikas jomā - nodarbībās dalībniekiem būs iespēja pilnveidot savas prasmes mācību satura plānošanā gan konkrētā mācību jomā, gan  starpdisciplināri,  saskatot skolotāju sadarbības iespējas jaunā mācību satura un kompetenču pieejas īstenošanai. Dalībnieki tiks rosināti domāt par uzdevumiem skolēna izpratnes un prasmju pilnveidei, sarunāties, kā novērtēt skolēna sniegumu,  izmantojot vērtēšanu un atgriezenisko saiti, kā iespēju skolēnam mācīties.

Sociālajā un pilsoniskajā jomā - nodarbībās dalībniekiem būs iespēja pilnveidot savas prasmes mācību satura plānošanā gan konkrētā mācību jomā, gan starpdisciplināri, saskatot skolotāju sadarbības iespējas jaunā mācību satura un kompetenču pieejas īstenošanai. Dalībnieki pilnveidos prasmes  atbilstīgu mācību materiālu izvēlē  mācību priekšmeta ,,Sociālās zinības un vēsture’’ ieviešanas procesā. Nodarbībās dalībnieki tiks rosināti domāt par uzdevumiem skolēna izpratnes un prasmju pilnveidei, pilnveidos  dažāda tipa vēstures avotu analīzes stratēģijas. Nodarbībās tiks dota iespēja analizēt piedāvāto uzdevumu piemērus, sarunāties, kā novērtēt skolēna sniegumu,  izmantojot vērtēšanu un atgriezenisko saiti, kā iespēju skolēnam mācīties.

Lūgums, aizpildot pieteikuma formu, norādīt korektus personas datus (vārds, uzvārds, mobilā telefona numurs un e-pasts)! Pamatojoties uz iepriekšējo gadu pieredzi, lūgums pēc iespējas neizmantot inbox.lv e-pastu, jo ir iespēja saņemt nepilnvērtīgu informāciju. Pieteikuma anketā lūgums norādīt savu mobilā telefona numuru (neizmantot +371), jo tas būs arī Jūsu identitātes numurs, lai kursu ietvaros pēc nepieciešamības ar Jums varētu sazināties.

Kursu ietvaros notiks tiešsaistes un klātienes nodarbības (sekojot informācijai par epidemioloģisko situāciju valstī) un patstāvīgo darbu veikšana starp nodarbībām e-vidē.

Pieteikšanās kursiem līdz 22. maijam (ieskaitot). Pieteikumus izvērtēsim un atbildi sniegsim līdz 10. Jūnijam.

Pieteikuma anketa: https://lusiic.lv/fm/macisanas_lietpratibai%204.-6.kl._2022/


Nodarbības paredzētas klātienē (Rīgā) un tiešsaistes Zoom platformā.

 1. un 2. nodarbība paredzēta klātienē (Rīgā) – 25. augustā un 26. augustā no plkst. 10.00 līdz 15.30.

3. nodarbība (ZOOM) - 15. septembrī (Matemātikas 1. gr. un Dabaszinību grupa), 16. septembrī (Matemātikas 2. gr. un Sociālo zinību un vēstures gr.) no plkst. 14.00 līdz 17.30.

4.    nodarbība (ZOOM) – 13. oktobrī (Matemātikas 1. gr. un Dabaszinību grupa), 14. oktobrī (Matemātikas 2. gr. un Sociālo zinību un vēstures gr.) no plkst. 14.00 līdz 17.30.

5.    nodarbība (ZOOM) – 16. novembrī (Matemātikas 1. gr. un Dabaszinību grupa), 23. novembrī (Matemātikas 2. gr. un Sociālo zinību un vēstures gr.) no plkst. 14.00 līdz 17.30.


LŪDZAM SEKOT LĪDZI INFORMĀCIJAI SAVĀ E-PASTĀ PAR KURSU NORISES LAIKIEM, DATUMIEM UN CITĀM AKTUALITĀTĒM KURSU IETVAROS!


Kursi ir bezmaksas, sadarbībā ar Valsts izglītības satura centru. Pēc sekmīgas kursu programmas apguves dalībnieki saņems Valsts izglītības satura centra apliecību. 

 

Aizpildot pieteikuma formu, Jūs piekrītat savu anketā norādīto personas datu apstrādei profesionālās pilnveides kursiem. Jūsu personas dati tiks izmantoti profesionālās pilnveides kursu nodrošināšanai, saziņas nodrošināšanai un apliecības izsniegšanai. Ja jums rodas jebkādi jautājumi par personas datu apstrādi, lūdzu, sazinieties ar LU personas datu aizsardzības speciālistiem, rakstot uz e-pastu: datu.specialisti@lu.lv

 

Papildus informācijai par kursiem

Dace Rūtiņa - profesionālās pilnveides kursu koordinatore

Dalīties