Profesionālās pilnveides programma paredzēta sociālās un pilsoniskās jomas skolotājiem, kuri strādā 7.-12. klasē. Ja skolotājs iepriekš apguvis kādu pedagogu profesionālās kompetences pilnveides programmu “Mācīšanās lietpratībai sociālajā un pilsoniskajā jomā”, šī ir lieliska iespēja turpināt pilnveidot savas zināšanas un prasmes mācīties iedziļinoties pieejas realizēšanai, diferencējot mācību procesu.

Dalībniekiem būs iespēja izvērtēt un pilnveidot savu prasmi uzdot jautājumus, domāt, kā mērķtiecīgi virzīt sarunu klasē, rosinot skolēnus pamatot un skaidrot. Sarunāties par to, kā izmantot uzdevumus un skolēnu atbilžu analīzi, lai  sekmētu  mācīšanos iedziļinoties, nodrošinot mācīšanās diferenciāciju un personalizāciju.


Lūgums, aizpildot pieteikuma formu, norādīt korektus personas datus (vārds, uzvārds, mobilā telefona numurs un e-pasts)! Pamatojoties uz iepriekšējo gadu pieredzi, lūgums pēc iespējas neizmantot inbox.lv e-pastu, jo ir iespēja saņemt nepilnvērtīgu informāciju. Pieteikuma anketā lūgums norādīt savu mobilā telefona numuru (neizmantot +371), jo tas būs arī Jūsu identitātes numurs, lai kursu ietvaros pēc nepieciešamības ar Jums varētu sazināties.


Kursu ietvaros notiks tiešsaistes un klātienes nodarbības (sekojot informācijai par epidemioloģisko situāciju valstī) un patstāvīgo darbu veikšana starp nodarbībām e-vidē.


Pieteikšanās kursiem līdz 22. maijam (ieskaitot). Pieteikumus izvērtēsim un atbildi sniegsim līdz 10. jūnijam (ieskaitot).

Pieteikuma anketa: https://lusiic.lv/fm/iedzilinaties-Vest.soc.zin.-7.-12.kl_2022/


Nodarbības paredzētas klātienē (Rīgā) un tiešsaistes Zoom platformā.

  1. nodarbība (Rīgā) – 19. augustā no plkst. 10.00 līdz 15.30;

  2. nodarbība (ZOOM) - 30. septembrī no plkst. 13.00 līdz 16.30;

  3. nodarbība (ZOOM) – 26. oktobrī no plkst. 13.00 līdz 16.30;

  4. nodarbība (ZOOM) – 23. novembrī no plkst. 13.00 līdz 16.30.

 

LŪDZAM SEKOT LĪDZI INFORMĀCIJAI SAVĀ E-PASTĀ PAR KURSU NORISES LAIKIEM, DATUMIEM UN CITĀM AKTUALITĀTĒM KURSU IETVAROS!


Kursi ir bezmaksas, sadarbībā ar Valsts izglītības satura centru. Pēc sekmīgas kursu programmas apguves dalībnieki saņems Valsts izglītības satura centra apliecību. 


Aizpildot pieteikuma formu, Jūs piekrītat savu anketā norādīto personas datu apstrādei profesionālās pilnveides kursiem. Jūsu personas dati tiks izmantoti profesionālās pilnveides kursu nodrošināšanai, saziņas nodrošināšanai un apliecības izsniegšanai. Ja jums rodas jebkādi jautājumi par personas datu apstrādi, lūdzu, sazinieties ar LU personas datu aizsardzības speciālistiem, rakstot uz e-pastu: datu.specialisti@lu.lv

 


Papildus informācijai par kursiem


Dace Rūtiņa - profesionālās pilnveides kursu koordinatore

 

Dalīties