Scientix Nacionālais kontaktpunkts Latvijā aicina apmeklēt STEM skolotāju Eiropas kopienas Scientix 4. konferenci, kas notiks tiešsaistē 2022. gada 18.-19. novembrī. Konferences mērķis ir diskutēt par izaicinājumiem un iespējām STEM izglītībā Eiropā, kā arī izcelt potenciālu un iespējas, ko Scientix kopiena var sniegt. 

Scientix konferencē ir unikāla iespēja uzzināt vairāk par dažādiem STEM izglītības projektiem Eiropā, pilnveidojot sadarbības tīklus, ģenerējot jaunas  idejas un iedvesmojot dabaszinātņu un matemātikas skolotājus veicināt radošumu un entuziasmu STEM izglītībā un dalīties savā pieredzē, zināšanās un praksē. 

Dalība konferencē ir bez maksas. Reģistrācija konferencei tiks atvērta š.g. septembra sākumā. Maksimālais dalībnieku skaits ir 2000. 

Ja vēlaties piedalīties konferencē ar prezentācijām, plakātiem vai praktiskiem semināriem par STEM izglītības projektiem, iniciatīvām dažādās konferences sesijās, aicinām aizpildīt pieteikumus līdz 17. augustam. Izvēlētie autori tiks informēti par dalību konferencē ne vēlāk kā līdz 9. septembrim. 

Sīkāka informācija par konferenci: http://www.scientix.eu/conference.

 

Dalīties