Jau rīt, 01.11.2022., norisināsies "Ekselences balvas" fināla kārta, kura notiks Rīgas Teikas vidusskolā, piedaloties 24 spēcīgākajiem bioloģijas, fizikas, ķīmijas, matemātikas un vācu valodas skolotājiem no visas Latvijas. 

Skolotāji fināla kārtā vadīs mācību stundu Rīgas Teikas vidusskolas skolēniem, analizēs mācību situācijas un risinās metodiskus uzdevumus. Balvas pretendentu sniegumu vēros kolēģi,  profesionāla žūrija, kuras sastāvā ir Latvijas Universitātes un Valsts izglītības satura centra eksperti, uzņēmēji ( konkrētās nozares profesionāļi) un  “Ekselences balvas” laureāti. 

Svinīgā ceremonija notiks Latvijas Universitātes Mazajā aulā, plkst. 17.00 tiks paziņoti balvas laureāti un sumināti visi dalībnieki. Ceremonijā piedalīsies un skolotājus sveiks Latvijas Valsts prezidents Egils Levits, Vācijas vēstnieks Kristians Helts, LU rektors Indriķis Muižnieks, kā arī LR Izglītības un zinātnes ministrijas valsts sekretāre Līga Lejiņa un balvas mecenāti – Latvijas uzņēmēji.

Ceremonija būs skatāma LU Youtube tiešraižu kanālā šeit: https://www.youtube.com/watch?v=2J_KODfWVAg&feature=share&utm_source=EJGixIgBCJiu2KjB4oSJEQ, kā arī LU SIIC Facebook lapā https://www.facebook.com/SIIC.LU

“Ekselences balvu” LU SIIC organizē sadarbībā ar LU Fondu, Valsts izglītības satura centru, Izglītības un zinātnes ministriju, LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāti. Naudas balvu skolotājiem nodrošina Latvijas Elektrotehnikas un elektronikas rūpniecības asociācija, Latvijas Ķīmijas un farmācijas uzņēmēju asociācija, Latvijas Kokrūpniecības federācija, profesionālās tālākizglītības un pilnveides izglītības iestāde FITA, kā arī uzņēmumi –  AS „Latvijas valsts meži”, Accenture Baltics un “LIDL Latvija”.

   

Dalīties